Doktorka koja je oboljela od korone otkrila kako se izliječila: Ove tri stvari su od velike pomoći u samoizolaciji!

U svijetu je od korona virusa do sada umrlo više od 8.000 ljudi, a izlečeno je oko 82.800 osoba. Jedan od izliječenih osoba bila je i doktorka Kler Gerada koja je otkrila ključne stvari koje su joj pomogle u liječenju od korona virusa – paracetamol, pileća supa i limunada.

Kler, nekadašnja šefica Kraljevskog koledža ljekara opšte prakse, kaže da je ovo bilo bolno i frustrirajuće iskustvo. Doktorka kaže da je virus “zakačila” na radnoj konferenciji u Njujorku. Ona je imala je simptome karakteristične za virus Covid-19: kašalj, umor, upalu grla, temperaturu i groznicu.

Javila se nadležnim službama s prvim znakom zaraze. Nakon što se testirala i utvrdila da boluje od korona virusa, dr Kler je morala u karantin.

Tokom kućnog liječenja navela je nekoliko stvari koje su joj pomogle u oporavku, a to je na prvom mjestu pileća supa koja imala čudesan efekat u vraćanju apetita.

Doktorka kaže da se oporavljala od virusa uzimajući dva paracetamola tri puta na dan uz dosta limunade. Važno je napomenuti da ova žena prethodno nije patila od bilo kakvih zdravstvenih stanja te se uz pomoć ovih lijekova i tečnosti u potpunosti oporavila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)