Dok nas smrt ne rastavi: Iscenirao da je umro kako bi se riješio dosadne supruge

Dok nas smrt ne rastavi: Iscenirao da je umro kako bi se riješio dosadne supruge

Fraze “dok nas smrt ne rastavi” sjetio se Danny Gonzales kako bi prekinuo svoj brak!

Očajni muškarac je bio toliko iznerviran ponašanjem supruge da je pribjegao drastičnoj mjeri: 27-godišnjak je lažirao vlastitu smrt!

Danny Gonzales, živi i radi u SAD-u, ali potječe iz Hondurasa gdje mu je ostala supruga. To što supružnike dijeli nekoliko hiljada kilometara, nije smetalo ljepšoj polovini da stalno dosađuje mužu, piše “Radio Sarajevo“.

Umjesto da podnese zahtjev za razvod, Gonzales je iscenirao sopstvenu smrt. Ožalošćena “udovica” u gradu Saba na jugu Hondurasa dobila je slike “mrtvog” 27-godišnjaka, s pamukom u nosu i zatvorenim očima. Kao uzrok smrti objavljeni su rak i astma.

Međutim, njegov plan se izjalovio. Kada su lokalni mediji objavili vijest o smrti Danny Gonzalesa, prijatelji i porodica su postali sumnjičavi. Prevara je otkrivena, a Gonzales se izjadao na američkom TV kanalu.

“Supruga me zove svake sedmice, samo da mi kaže da joj pošaljem više novca i nove mobitele. Dobila je već šest mobitela i stalno traži nove jer su joj stari navodno ukradeni”, rekao je Gonzales.

Gonzales nije očekivao da će svojim performansom zaprepastiti roditelje. Komšije opisuju da su roditelji bili shrvani kada su saznali za navodnu smrt sina.