DO SADA SARAJEVO NIJE BILO CIVILIZOVANO I SVJETSKO, A SADA KAO JESTE?

‼️DO SADA SARAJEVO NIJE BILO CIVILIZOVANO I SVJETSKO, A SADA KAO JESTE? PA TAKO I DOĐE, NAJVEĆE CIVILIZACIJE I SVJETSKE SILE DANAS UPRAVO I GAZE NAJVIŠE PO ISLAMU I NJEGOVIM VRIJEDNOATIMA‼️

Ovaj bolesni, kretenoidni i bezobrazni gest koji je danas osvanuo na majici bilmeza kojem bih želudac rukama iščupao da je na sebe sliku moje žene stavio bez odobrenja, zaslužuje najminimalnije a to je KRIVIČNU PRIJAVU od strane Samre Ćosović – Hajdarević.

Nije Samra slučajno izabrana da osvane na majici ovih fa*ki*na, uopšte nije slučajno nego baš s namjerom i maksuz kako bi se bar na neki način vjera Allah ubacila u provokativan kontekst.

Ne treba ovdje apsolutno ništa puno objašnjavati, stvar je jasna kao dan. Kunem mu se svim i svačim da bi na infuzijama završio da na sebe jedno ovako prljavo smeće, stavi sliku bilo kojeg člana moje porodice. Nema tih 1100 policajaca koji bi me zaustavili u tom slučaju. O prijavama da i ne govorim.

Predlažem Samri, da sastavi stručni pravni tim oko sebe, da tuži prije svega vlasnika koji nosi majicu Plamenko Muratović (desno), da tuži autora ove fotografije Reufa Bajrovića (lijevo) koji je objavio javno, i da tuži organizatore današnje parade srama koji nisu uporozili vlasnika majice da je ukloni sa ovog sramnog okupljanja.

Razapni ih na sudu, molim te. Imaš dobiven slučaj i prije nego je stigao na sud.

Inače, Samra Ćosović-Hajdarević i ja se poznajemo iz srednje škole, išli smo skupa u razred i završili srednju školu. Imaš punu podršku u raskivanju ovih morončina i pomoć ako zatreba.

Selam ❤️

Nihad Aličković – AntiDayton pokret