DJEČAK SA KUPINAMA: RASPLAKAO REGION, A SADA TVRDI DA SU GA POKRALI HUMANITARCI

Visits: 17 Today: 1

Portal Crna Hronika objavljuje novu priču koja je rasplakala region, a sada dobija konotacije moguće krađe humanitarnog novca.

,,Ja sam otac Zuhdije Alića, Alić Fikret. Stojim ja iza svega ovoga što moje dijete objavljuje. Objavljujem da dobro.ba da su nam pomogli sa 14 hiljada dolara a od toga nema ništa, dobili smo garderobe vrijedne 200 KM koja je slikana, podmjere isto 200 KM i više ništa. Dobro.ba izbacili su da jednom dijetu tako i drugom dijetu da uplaćuju po 200 KM mjesečno. Imam dokaze za to da ne uplaćuju. Te da mi uplaćuju djeci mjesečne karte, a posjedujem dokaze da ne plaćaju oni kartu mojoj djeci nego ja, te da uplaćuju nam svaki mjesec za hranu 100 KM što je potpuno netačno”, kaže Fikret za portal Crna Hronika.

,,A ispred svega toga došla nam je Razija Hodžić te je išlo sve to preko nje. Laptop koji je trebao doći nikada nismo dobili. Poslala mi je policiju, a stojim ispred toga sve gdje ću pokrenuti tužbu, protiv drugih. Hoću da znam gdje je nestalo 14 hiljada dolara. Jedino mi preostaje da tužim organizaciju za klevetu i uvrede. Taj novac mi nikada nismo dobili. Javili su mi se mnogi ljudi koji su i njih zafrkali. Tako da znate da su pare na ime moga dijeta Zuhdije Alića ukradene”, završava Fikret.