BEBA JE UMRLA U VRUĆEM AUTOMOBILU: OTAC NIJE DAO POLICAJCU DA RAZBIJE PROZOR JER TO KOŠTA

Visoke temperature u Vegasu zagrijale su auto do neizdržive razine za dijete, a policija je vidjela zatočeno dijete i htjela je razbiti prozor kako bi ga oslobodili.

Pitali su vlasnika, njenog oca Sidneyja Deala, no on im je zabranio da ga razbiju!

Rekao je kako to previše košta, a on nema taj novac, kao što nema ni novca za popravak brave ako je odluče razbiti. Ipak, ubrzo su policijski službenici neovisno o njemu odlučili razbiti staklo, a djevojčica je bila onesviještena. Ubrzo je umrla.

Deal je navodno policajcima rekao kako je klima upaljena i kako je dijete u redu, a oni tvrde kako je dijete bilo zatočeno na visokoj temperaturi duže od sata.

Rekao je kako je njegova kćerka šetala po sjedalima automobila, a kad je legla mislio je da je zaspala. Prema njima, on je rekao policajcima kako je slučajno zaključao svoje ključeve u autu, a da je dijete unutra. Potom su se oni, kad su vidjeli dijete, ponudili razbiti prozor, no on je to odbio te je posudio telefon od jednog policajca kako bi nazvao brata.

Brat je došao baš brzo i odmah omotao svoju košulju oko šake kako bi razbio prozor, no Deal ga je spriječio i rekao mu da nazovu vlastitu majku kako bi ona nazvala osiguranje koje bi poslalo bravara.

Posvadio se i s osiguravajućom kućom jer su mu htjeli naplatiti otvaranje automobila po prevelikoj cijeni.

Policija je naposljetku intervenirala – ali prekasno, a lako moguće da je kasno bilo već neko vrijeme s obzirom na to da je djevojčica preko sat vremena bila u uzavrelom automobilu.

hayat.ba