Apel za pomoć: Samohrana majka iz Visokog odlučila prodati bubreg kako bi pomogla sinu

Visits: 1133 Today: 3

Samohrana majka Edina iz Visokog, koja trenutno boravi u Sarajevu, već dugo se bori da spasi svog sina Afana, te im je prijeko potrebna pomoć. Samohrana majka Edina iz Visokog, koja trenutno boravi u Sarajevu, već dugo se bori da spasi svog sina Afana, te im je prijeko potrebna pomoć, piše “Radio Sarajevo“.

Petogodišnji Afan rođen je u 28. sedmici, a uslijed rođenja nastupilo je krvarenje mozga četvrtog stepena zbog čega je dobio jak moždani udar od kojeg mu se oduzela desna strana. Doktori su dijagnosticirali hidrocefalus, mikrocefaliju, sindrom respiratornog slučaja, epilepsiju i cerebralnu paralizu.

U Turskoj je imao operaciju glave i noge. Pri izlasku iz bolnice imao je prvi napad epilepsije. Od tada svaki dan ima je od pet do deset napada.

Petogodišnji Afan ne može hodati niti pričati, a samohrana majka Edina hrani ga špricom (Afan koristi Karbapin nutri-drink).

Dječaku je potrebno banjsko liječenje, logoped, psiholog, defektolog i fizijatar. Osim toga Afanu je potrebna i hrana.

Afanova majka je odlučila da proda svoj bubreg kako bi pomogla sinu.

Imala sam zaista pomoć porodice i prijatelja, ali to traje već pet godina. Ljudi ne mogu non-stop pomagati. Odlučila sam prodati bubreg kako bi spasila sina. S jednim bubregom ja mogu živjeti, a Afan ne može cijeli život biti vezan za krevet. Ne želim“, rekla je za “Radio Sarajevo” kroz suze majka Edina.

Budimo humani i pomozimo samohranoj majci u liječenju svog sina.

Uplate možete izvršiti na broj računa: 955813-22-586089
Selimović Irfan
Adresa: Gornji Velešići br. 259, 71000 Sarajevo, BiH
IBAN: BA391542139995581368
Naziv banke: Intesa SanPaolo banka
Adresa banke: Obala Kulina bana 9A, 71000 Sarajevo
SWIFT: UPBKBA22

Afanovu majku Edinu, koja, podsjećamo, prodaje bubreg kako bi osigurala novac za liječenje svog sina, možete kontaktirati na broj 061 718 175.

A pozivom na broj 090 291 007 donirate 2 KM (BH Telecom).

10 thoughts on “Apel za pomoć: Samohrana majka iz Visokog odlučila prodati bubreg kako bi pomogla sinu

 • 1. listopada 2021. at 18:23
  Permalink

  Kidney donor needed urgently, My client is urgently in need of a kidney transplant, If interested to sell contact here on my what’sApp number +4915219253693 Or Email: kidneydeal@gmail.com

 • 21. listopada 2021. at 23:56
  Permalink

  Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili prodati svoj bubreg ili tjelesne organe? Ako tražite priliku prodati svoj bubreg za novac zbog financijskih teškoća i ne znate što učiniti, obratite nam se danas i mi ćemo vam ponuditi dobrih 500.000 USD za vaš bubreg. Moje ime je doktor Robert Williams, neurolog sam u bolnici MAX HEALTH CARE. Naša bolnica specijalizirana je za Kirurgiju bubrega, a bavimo se i transplantacijom bubrega i transplantacijom od živog i srodnog davatelja. Nalazimo se u Indiji, SAD -u, Maleziji, Singapuru. Japan.

  Javite nam ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili bubrega. Orgulje, slobodno nas kontaktirajte putem e -pošte.

  E -adresa: rw688766@gmail.com

  Lijepi pozdrav
  GLAVNI MEDICINSKI VODITELJ
  DR ROBERT WILLIAMS

 • 23. listopada 2021. at 11:29
  Permalink

  Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati svoj bubreg ili tjelesne organe? Tražite li mogućnost da prodate svoj bubreg za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, obratite nam se danas i mi ćemo vam ponuditi dobar iznos od 500.000 dolara za vaš bubreg. Zovem se doktor MAXWELL i neurolog sam u bolnici BILLROTH. Naša bolnica specijalizirana je za kirurgiju bubrega, a bavimo se i otkupom i transplantacijom bubrega od živog i odgovarajućeg davatelja. Nalazimo se u Indiji, SAD -u, Maleziji, Singapuru. Japan.

  Molimo vas da nas obavijestite ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili
  Organi, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem i putem e -pošte.

  E -adresa: birothhospital@gmail.com
  Koji je broj aplikacije: +33751490980

  Lijepi Pozdrav
  GLAVNI MEDICINSKI DIREKTOR
  DR MAXWELL

 • 26. listopada 2021. at 0:48
  Permalink

  Želite li kupiti bubreg, tjelesne organe ili želite prodati svoj bubreg ili tjelesne organe? Tražite li priliku da prodate svoj bubreg za novac zbog financijskog sloma i ne znate što učiniti, kontaktirajte nas danas i mi ćemo vam ponuditi dobar iznos novca od 500.000 dolara za vaš bubreg. Moje ime je doktor MAXWELL i neurolog sam u BILLROTH HOSPITAL. Naša bolnica specijalizirana je za kirurgiju bubrega, a bavimo se i otkupom i transplantacijom bubrega kod živog i odgovarajućeg darivatelja. Nalazimo se u Indiji, SAD-u, Maleziji, Singapuru. Japan.

  Javite nam ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega ili
  Organ’s ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.

  E-mail: birothhospital@gmail.com
  What’s app broj: +33751490980

  Lijepi Pozdrav
  GLAVNI DIREKTOR MEDICINE
  DR MAXWELL

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.